• (iOS) Cat Bird mod mange tokens

    ------------------------------------------
    ▶▶▶▶ Cat Bird ANDROID ◀◀◀◀
    ------------------------------------------
    ▶▶▶▶ Cat Bird IOS ◀◀◀◀
    ------------------------------------------
    ------------------------------------------
    ▞▞▞ mod mange tokens ▞▞▞
    ------------------------------------------
    ▞▞▞ Cat Bird 2022 version ▞▞▞
    ------------------------------------------
    ------------------------------------------

    Jeg kan ikke komme forbi titelskærmen, hvor der står 'touch to start'. Jeg kan trykke på alt, hvad jeg kan lide, men intet vil ændre sig

    Jeg har endelig slået dette med alle skind og kroner! Dette spil er et af de bedste platformspil, jeg nogensinde har spillet på mobilen! Det er svært, hvilket jeg godt kan lide. Desuden er det ikke så svært til det punkt, at det ikke er sjovt længere. Jeg elsker det!

    Protect & Defense: Tower Zone Strategia oepi

    Spillet ser meget sødt ud, især den pixelagtige kunst, og jeg kan også godt lide noget af udfordringen med i niveauerne

    Rage forlad kontrollerne er så dårlige, bliv ved med at dræbe mig, spild ikke din tid

    Jeg kan ikke starte spillet, spillet ser fedt ud, men jeg kan ikke give det mere end 1 stjerne, hvis jeg ikke engang kan starte det. :/

    det er et rigtig godt spil, men det logger mig ud af spillet, som om jeg ser en annonce, og når jeg har set det, logger det mig bare ud af spillet, og jeg kommer tilbage, jeg går på det niveau, jeg var på, og det får mig til at se en annonce igen og det samme logger mig ud af spillet, og jeg er nødt til at genindlæse spillet og genstarte mine niveauer! :(

    ultimativt rage-spil, men også super sjovt og intuitivt, elsker designet, musikken og den overordnede retro-stemning. kan ikke bedømme 5 stjerner, fordi min hjerne hader dette spil.

    Arun

    Nick Caruso, PhD på Twitter: "We just watched the neighbor's ...

    3. niveau "Push Bird" er stort set umuligt

    Cat Bird Seiklusmängud zoa

    Det er sjovt og sødt. Jeg anbefaler stærkt at betale for at fjerne annoncer, det er bestemt det værd og gør oplevelsen bedre.

    Det er også et fantastisk spil for børn og voksne, det er en god måde at holde dit sind optaget, det har en masse interessante tricks og ting, og jeg glæder mig til at se mere af spillets udvikling

    Det virker ikke. Når jeg downloader og derefter åbner den. Det virker ikke, i stedet for at det sidder fast.

    Spillet er godt, MEN FIK SPILLET FOR EN GOD G.O.O.D-OPLEVELSE IKKE EN TELEFON-SAMLING-OPLEVELSE EFTER TUTORIALET!

    Der var denne fejl, hvor den overhovedet ikke registrerer nogen tryk! Dette spil ser ret godt ud af anmeldelserne, så håber du fikser det.

    Jeg kan ikke finde ud af, hvordan man laver niveau 4. Jeg bliver ved med at prøve forskellige måder og de samme måder igen og igen og igen. Gør venligst niveau 4 lettere.

    Jeg kan ikke engang røre for at spille, jeg giver det kun 2, fordi jeg spillede dette spil før og kunne lide det. Løs venligst dette mærkelige berøringsproblem, da jeg ikke kan gøre noget forbi titelskærmen.

    Mads iPad Cases & Skins | Redbubble

    Betales for at fjerne annoncer, annoncer er der stadig.

    Smukt spil, der beder om et par timer af din tid, og tilbyder mange flere i form af samleobjekter og tidsprøver. Det er et ret lille spil, men der er masser at nyde og mestre. Prøv absolut denne.

    Det var ok, men den 3. var svær at flyve

    Sjovt og udfordrende platformspil. Forsinket nogle gange ingen responsiv nøgleregistrering, umulig at spille på Android. Slog spillet på iPhone tho. Anbefales ikke til Android-brugere.

    Virkelig det mest undervurderede og mest vellavede mobilspil, grafikken er fantastisk, musik med hvert beat lavet til perfektion, niveauerne er meget gode til at holde på hinanden følgende sværhedsgrader og svævekattens mekaniker er UTROLIGT BALLANCERET, denne form for bevægelse kunne redde, gå i stykker og få dig til at indse, at de små ting er de bedste, og der er masser af overflødighed!


  • Commentaires

    Aucun commentaire pour le moment

    Suivre le flux RSS des commentaires


    Ajouter un commentaire

    Nom / Pseudo :

    E-mail (facultatif) :

    Site Web (facultatif) :

    Commentaire :